Trenchul Giorgal – o alegere inspirata in tinutele de primavara

Cum porti trenchul primavara? Ce piese vestimentare se asorteaza cu trenchul colorat? Trenchul iti pune in evidenta silueta? Tu cum iti stilizezi tinutele de primavara?

Trench de primavara, Verona
Trench de primavara, Verona

Femeile iubesc sa poarte trenchuri pe tot parcursul anului. Din lana, bumbac, poliester sau vascoza, trenchurile sunt cochete, confortabile si foarte practice in orice anotimp.

Giorgal ne propune pentru primavara aceasta un trench colorat, urban chic, cu multiple variante de asortare.

Pentru tinuta de birou, cromatica trenchului iti permite sa porti piese uni. Imprimeul bogat nu are nevoie de contraste suplimentare, astfel incat o camasa nude si un pantalon conic rubiniu sau negru sunt o alegere inspirata.

Untitled design - 2020-03-16T193944.991

Mentine un nivel de confort ridicat la birou si alege o pereche de balerini din piele naturala. Colectia producatorilor romani, disponibila aici https://bit.ly/33kOC8g, iti ofera multiple variante de asortare.

Untitled design - 2020-03-16T203109.094

In weekend, vei observa ca trenchul este prima optiune cand mergi la shopping sau la plimbare. Fie ca imbraci o rochie usoara, de primavara sau o pereche de jeansi conici cu talie inalta, trenchul vine ca o completare naturala. Adauga o pereche de botine decupate si te vei bucura de o tinuta urban chic.

Untitled design - 2020-03-16T203341.951

Croiul trenchului Giorgal chiar avantajeaza orice silueta! Cordonul din talie creeaza senzatia de silueta clepsidra, lungimea trenchului este pana deasupra genunchiului, imprimeul este predominat de nuante calde.

Investeste in haine de calitate, ce nu isi pierd din frumusete odata cu trecerea timpului!

Ofera increderea ta producatorilor romani, ce ne surprind in fiecare sezon cu noi colectii splendide!

Trenchul poate fi comandat online sau probat in magazin // Ava Your Store – Bd. Nicolae Titulescu, Nr. 39/49, Bl.12, Magazin 2, Bucuresti.

 

Ada Bachide

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *