Livrare gratuita la comenzi de peste 100 lei.

Genti

Afișez toate cele 5 rezultate

Geanta casual din fas, Wali

70.00lei

Geanta casual din fas oranj, cu funda supradimensionata. Modelul se poarta pe umar si este foarte practic. Se inchide cu fermoar metalic. Geanta este ideala pentru completarea unei tinute casual.

Modelul are un compartiment.

Dimensiuni: 35 cm lungime, 17 cm adancime.

Creat de marca romaneasca Giorgal.

Poseta din fas, Valentina

70.00lei

Geanta casual din fas turcoaz, cu funda supradimensionata. Modelul se poarta pe umar si este foarte practic. Se inchide cu fermoar metalic. Geanta este ideala pentru completarea unei tinute casual si poate cuprinde elemente de baza – telefon, chei, portofel.

Modelul are un compartiment.

Dimensiuni: 35 cm lungime, 17 cm adancime.

Creat de marca romaneasca Giorgal.

Rucsac din piele naturala bleu/gri, Amelie-Storm Grey

489.00lei

Rucsacul Amelie este manufacturat din piele naturala de culoare bleu. El se poarta in mana cu ajutorul inelului metalic sau pe umar datorita baretelor lungi, reglabile pe lungime. In interior aceasta are 1 compartiment si are 1 buzunar interior, cu fermoar si altul din piele pentru cosmetice si/sau telefonul mobil.

Lungime: 22 cm

Adancime: 10 cm

Inaltime: 30 cm

Rucsac bleu/gri pictat manual, Amelie-Frima

629.00lei

Rucsacul Amelie este manufacturat din piele naturala de culoare bleu. El se poarta in mana cu ajutorul inelului metalic sau pe umar datorita baretelor lungi, reglabile pe lungime. In interior aceasta are 1 compartiment si are 1 buzunar interior, cu fermoar si altul din piele pentru cosmetice si/sau telefonul mobil. Amelie se asorteaza usor unei tinute smart casual sau lejere.

Lungime: 22 cm

Adancime: 10cm

Inaltime: 30cm

Rucsacul este realizat in ateliere cu traditie din Romania.

Tote pictat manual, Priya – Vivacious.

489.00lei

Tote-ul Priya este manufacturata din piele naturala. Geanta se poate purta pe umar sau in mana, datorita celor 2 manere lungi, ajustabile pe lungime. In interior aceasta are un compartiment mare. Geanta se inchide cu o capsa magnetica. Geanta Priya este mare, in ea incape lejer un laptop sau o mapa mare, tip folder. Geanta se asorteaza unei tinute lejere, smart casual sau casual.